Réger Zsófia dietetikus

Szia,

Réger Anna Zsófia vagyok.

— Dietetikus

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát Dietetikusként 2009-ben. Egyéni terápiás tanácsadást végeztem 3 éven keresztül, majd diabétesszel foglalkoztam egy neves amerikai gyógyszercégnél. Jelenleg terápiás dietetikusként dolgozom és táplálkozási tanácsadást tartok a hozzám fordulóknak.

Két kicsi gyermekem van, a várandóság rajtam is hagyott nyomokat, felesleges kilókat, szám szerint tízet. Viszont ettől a kis plusztól fél év kitartó és kiegyensúlyozott diétával sikerült megszabadulnom nem kis örömömre. Mindeközben nem éheztem egy percet se és nagyon jól éreztem magam. Ennek már több, mint egy éve és azóta is tartom a formám.

Dietetikusként korábban nem szembesültem az anyukák élethelyzete adta nehézségeivel és örömeivel. Mióta vannak a gyerekek őszintén szólva máshogy tekintek a diétákra és az ezzel járó energia és idő befektetésre. Fontos, hogy gyermekeimet az egészséges táplálkozás alapelvei szerint tápláljam és jó példát mutassak nekik ezen a területen is, hogy jól fejlődjenek és kiegyensúlyozott, egészséges felnőttek legyenek. Időm viszont egyre kevesebb, nem szeretnék sokat a konyhában állni, inkább velük töltenék minőségi időt. 

Természetesen én is szeretnék csinos, kiegyensúlyozott anyukájuk lenni. Ezért dolgozom folyamatosan az étrendjükön, étrendünkön és a blogom is azért írom, hogy  inspirációt és ötleteket adjak más anya társaimnak, hogy elinduljanak az egészséges életmódhoz vezető nem könnyű, ám annál fontosabb úton.

 

Anya újra fitt és formás lesz

A jó hír, hogy ha velem tartotok, az eredmény hamar látható lesz mindenki számára. Anyu újra fitt és formás lesz. A személyre szabott diéta mellett nem csak a plusz kilóktól szabadultok meg, de értékes tápanyagokkal is töltjük fel szervezeteteket, amitől szuper jól fogjátok érezni magatokat a bőrötökben. Ezt garantálom! 🙂